Vendégkönyv
Oldalanként
Erdődi Péter László 2024.02.18 18:07:58
Tisztelt Cím! Családfakutatásom során jutottam el Erdődi István dédükszülőmhöz aki 1803. évben 68 évesen hunyt el Kötegyán településen. Az ő fia Erdődi István (1766. évben született ugyancsak Kötegyánon). Több dokumentum említi Erdődi Mihály kötegyáni harangöntő mester névét és ez keltette fel a figyelmemet, hogy összekapcsolható e a két személy? Lehet e Erdődi Mihály harangöntő mester az én dédükszülőm testvére vagy akár az édesapja? Kérem szíves segítség nyújtásukat arra vonatkozóan, hogy Erdődi Mihály kötegyáni harangöntőről hol találhatnék információt pl. Hol és mikor született vagy éppen a munkásságáról. Köszönettel Erdődi Péter László
Holzer Alfréd (Felföldi Magdolna fia) 2017.08.28 17:15:04
Kedves Kötegyániak!
Gyerekkoromban szívesen töltöttem el egy-két hetet nagyapámnál a Felföldi házban, ahol megtapasztaltam a paraszti élet szépségét és nyomorúságát. Sokat voltam kint Józska bátyánál, ahol láttam hogyan lehet megélni, (keservesen), sok munkával tisztességesen.
Nagybátyám megmutatta mi a különbség az állat és állat között, vagy ember és az állat között. Mennyire kell tisztelni azokat akik képesek napról-napra barátként, vagy akár társként, nevelni állataikat, akik úgy szeretik növényeiket, állataikat, mintha egyek lennének.
A "sors" úgy hozta hogy nagyapám gyerekei, köztük anyám, máshol kellett boldogulniuk. A hat testvérből egy él még, Gizella, a legkisebb lánytestvér, neki is köszönhető, hogy a Felföldi unokák tartják a kapcsolatot. A család tagjai mindig is a tanulást tartották szem előtt, ha engedték nekik, hanem, ezért Felföldi nagyapánk büszke lehet ránk, unokákra. Talán most mi is segíthetünk Kötegyánnak. Én például tanárként informatikában, fizikában, de másban is. Most próbálkozom robotikában.
Tartsuk a kapcsolatot, biztos lesz olyan helyzet, amiben segítségetekre lehetek, lehetünk.
Jól éreztük magunkat a találkozón, visszatérünk.
Mindenkinek minden jót kívánok, tartsátok életben Kötegyánt.
Kis-Tisza Ökocentrum 2015.11.05 10:07:00
Tisztelt Intézményvezető Úr / Hölgy!

Kérem, engedje meg, hogy intézményük figyelmébe ajánljak egy olyan csapatépítésre, osztálykirándulásra kiváló lehetőséget, amely a kicsiknek és nagyoknak egyaránt felejthetetlen élményt nyújt!

A Tiszalöki Kis-Tisza Ökocentrum megnyitotta kapuit, ezért idén ősszel sok szeretettel várunk mindenkit! Mellékletben csatoltam az őszi akciós plakátunkat, melyen megtalálhatóak elérhetőségeink, szolgáltatásaink.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérem, keresse munkatársainkat bizalommal és kérjen árajánlatot.
V Gyula 2015.08.30 23:53:27
Szoke Sandor szobraszmuveszt szeretnem elerni. kerem kuldjek el nekem az emaill cimet.
Krajcsi Mária 2015.05.26 08:19:02
Kedves Kötegyáni Lakosok!

Érdeklődöm Tárnok Lujza - egykori orosházi albérlőtársam - után. Tisztelettel kérem, hogy aki tudja az elérhetőségét, írjon neki, vagy nekem, hogy felvehessük a kapcsolatot egymással.

Üdvözlettel:
Krajcsi Mária/ Szalkó Józsefné
Szabóné Barna Zsóka 2011.08.18 17:04:23
Kedves Kötegyániak!
Magam is részt vettem a Kötegyánról elszármazottak találkozóján és mondhatom, nagyon jól éreztem magam. Felemelő érzés volt találkozni rég nem láttott ismerősökkel, osztálytársakkal s jó érzés töltött el régi "kis" falum láttán. Hol sírtunk, hol nevettünk, mert bizony elérzékenyültünk a régi emlékek felidézése közben. Az egész találkozó nagyon mély nyomot hagyott bennem és kicsit fájó szívvel jöttem el. Persze ez a búcsú nem örökre szól, mert bár az ország másik végében - Hévízen - élek, biztosan vissza fogok még ide jönni.
Mégegyszer köszönöm a szíves fogadtatást, gratulálok az ötletgazdának /gazdáknak/ s ha ismét hívnak, én jövök.
Ha az est folyamán felvetett alapítvány reálissá válik, kérem hogy értesítsenek s erőmhöz képest támogatni fogom.
Üdvözlettel: Barna ZsókaFelhasználónév:
Jelszó: