Tarján puszta Vendégház bemutatkozás


 

Kedves Látogató!

A Tarján puszta Vendégház egy barátságos, családi szálláshely, mely a kötegyáni bevezető úton a vasúti átjáró után jobb oldalon található. Gyulától 22, Békéscsabától 33, Nagyszalontától 12 km-re.

Kötegyán felé lefordulva, a vasúti átjárót elhagyva jobbról, a mindenki által csak “kiserdőként” ismert facsoportosulás után az idelátogató megpillantja ezt a csodálatos kis vendégházat. Gyönyörű faragott kapuja és egy tábla “Tarján puszta” felirattal fogadja először a megérkezőket, és innen már tudhatják, hogy jó helyen járnak. A hangulatos, modern ház előtt kis tó, faszobrok, faragott padok hívogatják a vendégeket a szép környezetbe, ami egy természetvédelmi terület kis szegletét foglalja el. A vendégház 4 napraforgós (falusi turizmus legmagasabb szálláshely besorolási fokozata), 5 szobás, 10+4 férőhelyes. Alkalmas közösségi, családi rendezvények megtartására 40 főig.

Felszereltségét tekintve a vendégházban televízió, valamint ingyenes Wifi használatra van lehetőség. Egy teljesen felszerelt konyha várja az idelátogatókat. A wellness részlegen pezsgőfürdős kád kényezteti a betérőket. A szobák saját fürdőszobával ellátottak, zuhanyzósak.

Látnivalók: 120 ha Natura 2000 besorolású rét és legelő.

Programok: meglévő turisztikai látványosságok bemutatása

• bioültetvények (mogyoró, dió, bodza) megtekintése

• Natura 2000-es területen lévő cserjék (galagonya, vadrózsa, bodza, kökény) hajtásainak, virágainak, terméseinek gyűjtése,

• a területen található gombafajok (szegfűgomba, csiperkék, pereszke, őzlábgomba, óriás pöffeteg) begyűjtése,

• az 50 ha-os tölgyerdő állat és növény világának megfigyelése, fotózása, filmezése.

 

Reméljük, hogy vendégházunk kialakítása az Önök igényeit mindenben kielégíti, és házunkban a pihenésre szánt idejüket kényelemben töltik majd el!

Ha Ön számára érték a nyugalom, a csend, a madárdal, akkor válassza bátran a Tarján puszta Vendégházat – nem fog csalódni.

Elérhetőség: +36-70-606-8599Felhasználónév:
Jelszó: